Γυναικείο μπουφάν πεζοπορίας MH900 - Μωβ
Διαθεσιμότητα καταστημάτων
Αδιάβροχο μπουφάν 3 στρωμάτων (20.000 Schmerber) με φερμουάρ και στεγανές ραφές. Χαρίστε στον εαυτό σας την καλύτερη προστασία στις πιο απαιτητικές πεζοπορίες.
Μέγιστη αδιαβροχότητα και πλαϊνά φερμουάρ 40 cm για αποτελεσματικό έλεγχο της θερμοκρασίας. Και το καλύτερο; Είναι απίστευτα ελαφρύ!
Προσέγγιση φιλική προς το περιβάλλον
product.ecodesign.title
product.ecodesign.description
Ενέργειες οικολογικού σχεδιασμού σε αυτό το προϊόν
-
διαδικασία
Βαφή ντόπινγκ
Προϊόν κατασκευασμένο από 9% βαμμένο νήμα ντόπινγκ
Η βαφή κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων απαιτεί πολύ νερό, αλλά οδηγεί επίσης σε πολλά απόβλητα νερού που παράγονται σε δοχεία βαφής. Για να μειώσουμε αυτές τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις, επιλέγουμε βαφή διαλύματος, η οποία ενσωματώνει χρωματικές χρωστικές κατά την κατασκευή του νήματος.
-
υλικό
ανακυκλωμένος πολυεστέρας
Προϊόν κατασκευασμένο από 6% ανακυκλωμένο πολυεστέρα.
Έχουμε ενσωματώσει ανακυκλωμένο πολυεστέρα σε αυτό το προϊόν (αντί για συμβατικό πολυεστέρα, ο οποίος προέρχεται από πετροχημικό πλαστικό). Τι σημαίνει αυτό; Εκτός από τεχνικό, αυτό το προϊόν έχει σχεδιαστεί λαμβάνοντας υπόψη τις περιβαλλοντικές του επιπτώσεις: η χρήση ανακυκλωμένου πολυεστέρα σημαίνει ανάκτηση και μετατροπή προϊόντων που προορίζονται να πεταχτούν, όπως αποκόμματα παραγωγής ή πλαστικά μπουκάλια, αντί για χρήση νέων πόρων πετρελαίου.
-
υλικό
αναυκλωμένο πολυαμίδιο
Προϊόν κατασκευασμένο από 47% ανακυκλωμένο πολυαμίδιο
Η χρήση ανακυκλωμένου πολυαμιδίου αντί για συμβατικό πολυαμίδιο μειώνει τις εκπομπές CO2 που συνδέονται με το υλικό κατά τουλάχιστον 38%.
-
περιβαλλοντικό αντίκτυπο
Σχεδιασμένο να μειώνει τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις
Προϊόν με μείωση CO2eq κατά 29% σε σχέση με το προηγούμενο ή παρόμοιο προϊόν.
Οι ομάδες μας σχεδιασμού δουλεύουν για να αναπτύξουν τεχνικές που θα μειώσουν τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις του προϊόντος , διατηρώντας τα τεχνικά χαρακτηριστικά του. Η μείωση έχει να κάνει με : την κλιματική αλλαγή, την μόλυνση του αέρα, την μόλυνση των υδάτων και την εηάντληση των πόρων.