QUECHUA Κωδικός Αναφ. 8871288 5145650

Αυτόματη σκηνή κάμπινγκ 2 ατόμων, 2 Seconds XL F & B

150,00 €
Συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ
Μη διαθέσιμο ηλεκτρονικά

Διαθεσιμότητα καταστημάτων

Το μοντέλο XL για δύο άτομα της εμβληματικής σειράς σκηνών μας 2 Seconds συνδυάζει πολύ γρήγορο στήσιμο με την άνεση ενός όμορφου εσωτερικού χώρου.

Τα πλεονεκτήματά της; Ένα νέο σύστημα αερισμού, ύφασμα Fresh & Black, πλήθος αποθηκευτικών χώρων και ευρύχωρος προθάλαμος για να αποθηκεύετε τα πράγματά σας, για μέγιστη άνεση στις εκδρομές κάμπινγκ.

Προσέγγιση φιλική προς το περιβάλλον

product.ecodesign.title

product.ecodesign.description

Ενέργειες οικολογικού σχεδιασμού σε αυτό το προϊόν
  • Picture showing Βαφή ντόπινγκ
    διαδικασία

    Βαφή ντόπινγκ

    Προϊόν κατασκευασμένο από 48% βαμμένο νήμα ντόπινγκ

    Η χρήση αυτής της διαδικασίας μαζικής βαφής μας επιτρέπει να μειώσουμε τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα που συνδέονται με την παραγωγή βαμμένων υφασμάτων τουλάχιστον κατά 17% σε σύγκριση με τη συμβατική βαφή.

  • Picture showing Ακατέργαστο ύφασμα
    διαδικασία

    Ακατέργαστο ύφασμα

    Προϊόν κατασκευασμένο από 48% άβαφο νήμα

    Η χρήση αυτής της διαδικασίας φινιρίσματος μας δίνει τη δυνατότητα να μειώσουμε τις εκπομπές CO2 που συνδέονται με την παραγωγή άβαφων υφασμάτων κατά τουλάχιστον 53% σε σύγκριση με τη συμβατική βαφή.

Μάθετε περισσότερα για την προσέγγισή μας