Ο ρόλος των πρωτεϊνών
Περιέχει τρία μακροθρεπτικά συστατικά: πρωτεΐνη, λίπος και υδατάνθρακες. Τα συστατικά αυτά παρέχουν, μεταξύ άλλων, ενέργεια στο σώμα σας μέσω των θερμίδων.
Οι υδατάνθρακες είναι η πρωταρχική πηγή ενέργειας του σώματος και αποτελούν το τέλειο καύσιμο για τη γυμναστική.
Η πρωτεΐνη, ένα ακόμη μακροθρεπτικό συστατικό, είναι απαραίτητη για την ανάπτυξη της μυϊκής μάζας και την ορθή λειτουργία του σώματός σας.
Για να κατανοήσουμε τα BCAA
Γνωρίζετε τι σημαίνουν αυτά τα τέσσερα γράμματα;
Οι πρωτεΐνες είναι αλληλουχίες αμινοξέων. Υπάρχουν 20 αλληλουχίες, εκ των οποίων οι 9 είναι "απαραίτητες", καθώς δεν παράγονται από τον οργανισμό και πρέπει να συμπληρωθούν μέσω της τροφής. Μεταξύ αυτών υπάρχουν 3 αμινοξέα. Ονομάζονται αμινοξέα διακλαδισμένης αλυσίδας (BCAA): βαλίνη, λευκίνη και ισολευκίνη.
Ονομάζονται διακλαδισμένα λόγω του σχήματός τους. Συμμετέχουν στην επισκευή βλάβης και αποκατάσταση των μυών.
Τι είναι η πρωτεΐνη ορού γάλακτος;
Η πρωτεΐνη ορού γάλακτος είναι πρωτεΐνη τυρόγαλου.
Η πρωτεΐνη ορού γάλακτος απορροφάται γρήγορα και τονώνει τον αναβολικό μεταβολισμό (ανάπτυξη μυϊκής μάζας) και άρα είναι ιδανική για αποκατάσταση.
Γιατί να χρησιμοποιήσω τη σκόνη πρωτεΐνης ορού γάλακτος;
- Για να επιτύχετε εύκολα τον στόχο ημερήσιας πρόσληψης
- Για να παρέχετε μεγαλύτερη στήριξη στη μυϊκή μάζα σας μετά την άσκηση
- Για να εναλλάσσετε τις πηγές πρωτεΐνης
- Επειδή είναι πρακτική (πάρτε την μαζί σας στο γυμναστήριο ή στη δουλειά)
Η προσέγγισή μας στη νέα Πρωτεΐνη ορού γάλακτος
22 g πρωτεΐνης και 5,6 g BCAA ανά σέικερ για να πετύχετε τους στόχους σας
Η νέα ΠΡΩΤΕΪΝΗ ΟΡΟΥ ΓΑΛΑΚΤΟΣ παρασκευάζεται στη Γαλλία
Μόνο 2 συστατικά
Γιατί πρωτεΐνη ορού γάλακτος χωρίς άρωμα;
Προσφέρουμε μια πρωτεΐνη ορού γάλακτος χωρίς άρωμα που μπορείτε να προσθέτετε σε ροφήματα, pancakes ή στις αγαπημένες σας συνταγές.
Αυτή η πρωτεΐνη ορού γάλακτος μπορεί επίσης να εμπλουτίσει άλλα συμπληρώματα διατροφής όπως αυξητικά όγκου που φτιάχνετε στο σπίτι.
Επίσης, αυτή η μορφή δεν έχει γλυκαντικά, βελτιωτικά υφής ή πρόσθετες αρωματικές ύλες
ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ
Η ΠΡΩΤΕΪΝΗ ΟΡΟΥ ΓΑΛΑΚΤΟΣ παρασκευάζεται στη Γαλλία
Εγκαταστάσεις παραγωγής τροφίμων με πιστοποίηση τροφίμων IFS
Παραγωγή σύμφωνα με ορθές πρακτικές επεξεργασίας και τις αρχές και μεθόδους του συστήματος HACCP
Πρότυπα ISO 26000
Έλεγχοι φυσικοχημικής, αισθητηριακής, μικροβιολογικής και τοξικολογικής ποιότητας στα τελικά προϊόνταΥγειονομική συμμόρφωση, εγγυημένα ωραία γεύση
ΠΟΤΕ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΕΪΝΗ ορού γάλακτος
Καταναλώστε το ρόφημα εντός 30 λεπτών από την ολοκλήρωση της προπόνησής σας, όσο ακόμη το σώμα σας επανέρχεται.
Συνιστούμε να πλένετε το σέικερ αμέσως μετά τη χρήση.
Μπορείτε να συμπληρώνετε τη διατροφή σας με ένα σέικερ πρωτεΐνης ορού γάλακτος στο πρωινό ή πριν από την προπόνηση.
Πώς να ετοιμάσετε την ΠΡΩΤΕΪΝΗ ορού γάλακτος
Συνιστούμε να αναμίξετε 2 γεμάτες κουταλιές ΠΡΩΤΕΪΝΗΣ ΟΡΟΥ ΓΑΛΑΚΤΟΣ (30 g) σε μόνο 150 ml νερού σε ένα σέικερ με σουρωτήρι.
Μπορείτε να αυξήσετε ή να μειώσετε την ποσότητα νερού ανάλογα με τις ανάγκες.
Ανακινήστε για 30 δευτερόλεπτα και απολαύστε. Για πιο κρεμώδη υφή, αναμίξετε την πρωτεΐνη ορού γάλακτος με 150 ml ζωικού ή φυτικού γάλακτος.
Καταναλώστε το ρόφημα εντός μίας ώρας από την παρασκευή του.
Συμβουλές χρήσης
Είναι σημαντικό να ακολουθείτε μια ποικίλη και ισορροπημένη διατροφή και υγιή τρόπο ζωής.
Αν σκοπεύετε να το καταναλώνετε για μεγάλο χρονικό διάστημα (>6-8 εβδομάδων), συμβουλευτείτε τον γιατρό σας.
Δεν συνιστάται η κατανάλωση του προϊόντος από άτομα που πάσχουν από νεφρική ή ηπατική ανεπάρκεια, εγκύους ή παιδιά κάτω των 14 ετών. Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά.
ΣΑΡΩΣΤΕ!
Προσφέρουμε την πρώτη πρωτεΐνη ορού γάλακτος με κωδικό QR που φτιάχτηκε ποτέ!
Βρείτε όλες τις διατροφικές πληροφορίες του προϊόντος, συμβουλές προετοιμασίας, γλυκές και αλμυρές συνταγές και υπολογίστε ακόμα και την απαιτούμενη ημερήσια πρόσληψη πρωτεΐνης σας.
Περιεκτικότητα σε λακτόζη ανά 100 g
+/- 8,1 g
Θρεπτική αξία
Διατροφική αξία: 100 g | Ανά μερίδα 30 g
Ενέργεια: 368 kcal | 110 kcal
1579 kJj | 414kJ
Λιπαρά: 4,3 g | 1,3 g
εκ των οποίων κορεσμένα: 2,2 g | 0,7 g
Υδατάνθρακες: 12 g | 3,6 g
εκ των οποίων σάκχαρα: 8,0 g | 2,4 g
Πρωτεΐνες: 74 g | 22 g
Αλάτι: 1 g | 0,3 g