Ο ρόλος των πρωτεϊνών
Περιέχει τρία μακροθρεπτικά συστατικά: πρωτεΐνη, λίπος και υδατάνθρακες. Τα συστατικά αυτά παρέχουν, μεταξύ άλλων, ενέργεια στο σώμα σας μέσω των θερμίδων.
Οι υδατάνθρακες είναι η πρωταρχική πηγή ενέργειας του σώματος και αποτελούν το τέλειο καύσιμο για τη γυμναστική.
Η πρωτεΐνη, ένα ακόμη μακροθρεπτικό συστατικό, είναι απαραίτητη για την ανάπτυξη της μυϊκής μάζας και την ορθή λειτουργία του σώματός σας.
Πώς να ετοιμάσετε την ΠΡΩΤΕΪΝΗ ορού γάλακτος
Συνιστούμε να αναμίξετε απλά 2 γεμάτες κουταλιές ΠΡΩΤΕΪΝΗΣ ΟΡΟΥ ΓΑΛΑΚΤΟΣ (30 g) σε 150 ml νερού σε σέικερ με σουρωτήρι.
Μπορείτε να αυξήσετε ή να μειώσετε την ποσότητα νερού ανάλογα με τις ανάγκες.
Ανακινήστε για 30 δευτερόλεπτα και απολαύστε. Για πιο κρεμώδη υφή, αναμίξετε την πρωτεΐνη ορού γάλακτος με 150 ml ζωικού ή φυτικού γάλακτος.
Καταναλώστε το ρόφημα εντός μίας ώρας από την παρασκευή του.
Για να κατανοήσουμε τα BCAA
Τι κρύβεται πίσω από αυτά τα τέσσερα γράμματα;
Οι πρωτεΐνες είναι αλληλουχίες αμινοξέων. Υπάρχουν 20 αλληλουχίες, εκ των οποίων οι 9 είναι "απαραίτητες", καθώς δεν παράγονται από τον οργανισμό και πρέπει να συμπληρωθούν μέσω της τροφής. Μεταξύ αυτών υπάρχουν 3 αμινοξέα. Ονομάζονται αμινοξέα διακλαδισμένης αλυσίδας (BCAA): βαλίνη, λευκίνη και ισολευκίνη.
Ονομάζονται διακλαδισμένα λόγω του σχήματός τους. Συμμετέχουν στην επισκευή βλάβης και αποκατάσταση των μυών.
Τι είναι η πρωτεΐνη ορού γάλακτος;
Η πρωτεΐνη ορού γάλακτος είναι πρωτεΐνη τυρόγαλου.
Η πρωτεΐνη ορού γάλακτος απορροφάται γρήγορα και τονώνει τον αναβολικό μεταβολισμό (ανάπτυξη μυϊκής μάζας) και άρα είναι ιδανική για αποκατάσταση.
Γιατί να χρησιμοποιήσω τη σκόνη πρωτεΐνης ορού γάλακτος;
- Για να επιτύχετε εύκολα τον στόχο ημερήσιας πρόσληψης
- Για να παρέχετε μεγαλύτερη στήριξη στη μυϊκή μάζα σας μετά την άσκηση
- Για να εναλλάσσετε τις πηγές πρωτεΐνης
- Επειδή είναι πρακτική (πάρτε την μαζί σας στο γυμναστήριο ή στη δουλειά)
Η προσέγγισή μας στη νέα πρωτεΐνη ορού γάλακτος
21 g πρωτεΐνης και 5.2 g BCAA ανά σέικερ σας βοηθούν να πετύχετε τους στόχους σας
Η ΠΡΩΤΕΪΝΗ ΟΡΟΥ ΓΑΛΑΚΤΟΣ παρασκευάζεται στη Γαλλία
Περιλαμβάνει φυσικά αρώματα και μόρια σακχάρων από στέβια, το φυτό της Νότιας Αμερικής
ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ
Η νέα πρωτεΐνη ορού γάλακτος παρασκευάζεται στη Γαλλία
Το 50% των πρωταρχικού συστατικού (πρωτεΐνη) προέρχεται από τη Γαλλία και το 50% από τις Κάτω Χώρες.
Εγκαταστάσεις παραγωγής τροφίμων με πιστοποίηση IFS Τροφίμων
Παραγωγή σύμφωνα με ορθές πρακτικές επεξεργασίας και αρχές και μεθόδους της HACCP
Έλεγχοι φυσικοχημικής, αισθητηριακής, μικροβιολογικής και τοξικολογικής ποιότητας στα έτοιμα προϊόντα:Υγειονομική συμμόρφωση, εγγυημένα ωραία γεύση
ΠΟΤΕ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΕΪΝΗ ορού γάλακτος
Καταναλώστε το ρόφημα εντός 30 λεπτών μετά την ολοκλήρωση της προπόνησής σας, όσο ακόμη το σώμα σας επανέρχεται.
Συνιστούμε να πλένετε το σέικερ αμέσως μετά τη χρήση.
Μπορείτε να συμπληρώνετε τη διατροφή σας με ένα σέικερ πρωτεΐνης ορού γάλακτος με το πρωινό ή πριν από την προπόνηση.
Συμβουλές χρήσης
Είναι σημαντικό να ακολουθείτε μια ποικίλη και ισορροπημένη διατροφή και υγιή τρόπο ζωής.
Αν σκοπεύετε να το καταναλώνετε για μεγάλο χρονικό διάστημα (>6-8 εβδομάδων), συμβουλευτείτε τον γιατρό σας.
Δεν συνιστάται η κατανάλωση του προϊόντος από άτομα που πάσχουν από νεφρική ή ηπατική ανεπάρκεια, εγκύους ή παιδιά κάτω των 14 ετών. Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά.
Γεύση πρωτεΐνης και μια γρήγορη και εύκολη συνταγή ροφήματος
Προσπαθήσαμε πολύ να δημιουργήσουμε μια πρωτεΐνη με ισορροπημένη γεύση και μακριά επίγευση.
Αν είστε συνηθισμένοι σε τεχνητά αρωματισμένες σκόνες πρωτεΐνης, η νέα πρωτεΐνη ορού γάλακτος μπορεί αρχικά να σας φανεί ελαφριά στη γεύση.
Για να ενισχύσετε τη γεύση, μπορείτε να προσαρμόσετε την ποσότητα νερού και σκόνης. Για παράδειγμα, 50 ml νερού κάνουν μεγάλη διαφορά στη γεύση και στην υφή.
Μετά τις δοκιμές που διενεργήσαμε, συνιστούμε την προσθήκη 150 ml νερού ανά σέικερ.
Περιεκτικότητα σε λακτόζη ανά 100 g
+/- 10 g
Θρεπτική αξία
Διατροφικά στοιχεία: Ανά 100 g | Ανά μερίδα 30 g
Ενέργεια: 366 kcal | 110 kcal
Ενέργεια: 1548 kJ | 464 kJ
Λιπαρά: 2.1 g | 0.6 g
εκ των οποίων κορεσμένα λίπη: 1,3 g | 0,3 g
Υδατάνθρακες: 14 g | 4,2 g
εκ των οποίων σάκχαρα: 10 g | 3,1 g
Φυτικές ίνες: 1,1 g | 0,3 g
Πρωτεΐνες: 70 g | 21 g
Αλάτι: 1,2 g | 0,35 g