ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ
Ανοίξτε τη συσκευασία και διπλώστε τις δύο άκρες ώστε να ακουμπάνε μεταξύ τους, με το κάτω μέρος της συσκευασίας να σχηματίζει ένα μπολ.
Προσθέστε 200 ml βρασμένο νερό (στάθμη 2) και, έπειτα, ανακατέψτε με ένα κουτάλι, κλείστε τη συσκευασία. Ανακινείτε τη συσκευασία τακτικά κατά την ενυδάτωση. Περιμένετε 9 λεπτά πριν το ανοίξετε, ανακατέψτε και απολαύστε.Μπορείτε να σκίσετε τη σακούλα στη μέση για να τη χρησιμοποιήσετε ως μπολ.
Συμβουλές χρήσης (συνέχεια)
Σημείωση: όσο πιο καυτό είναι το νερό τόσο καλύτερη είναι η ενυδάτωση. Εάν το νερό σας δεν βράζει, περιμένετε λίγα λεπτά ακόμα πριν απολαύσετε το γεύμα σας. Βεβαιωθείτε ότι όλο το μίγμα έχει ενυδατωθεί ανακατεύοντας καλά.
Ο όγκος του νερού ορίζεται με βάση ορισμένα κριτήρια. Συνεπώς, μπορείτε να προσαρμόζετε τον όγκο του νερού, την υφή και τις γεύσεις ανάλογα με τα γούστα σας. Ο σεφ είστε εσείς!
Αφυδάτωση ή λυοφιλίωση;
Στη σούπα αυτή, το 100% των συστατικών είναι λυοφιλιωμένα!
Πρόκειται για διαδικασία εξάχνωσης (μετατροπή του νερού από υγρή απευθείας σε αέρια κατάσταση). Με τον τρόπο αυτό διατηρούνται όλα τα θρεπτικά οφέλη των συστατικών (σε αντίθεση με άλλες διαδικασίες αφυδάτωσης). Ιδιαίτερα σημαντικό είναι επίσης ότι η γεύση της τροφής διατηρείται αναλλοίωτη και περιορίζεται η χρήση συντηρητικών.
Πώς παρασκευάζονται τα προϊόντα;
Παρασκευάζονται στις εγκαταστάσεις του προμηθευτή μας στην Πολωνία. Κάθε συστατικό (λαχανικό) υποβάλλεται σε λυοφιλίωση ξεχωριστά.
Ακολούθως, όλα τα υλικά συνδυάζονται με μπαχαρικά και βότανα, ανάλογα με τη συνταγή. Κατόπιν, τοποθετούνται σε μεμονωμένα σακουλάκια από χαρτί κραφτ.
Βάρος και διαστάσεις
Επανυδατωμένο βάρος: 245 g
Ξηρό βάρος: 45 g
Διαστάσεις: 18,5 x 15 x 5,5 cm
Συνολικό βάρος: 65 gr με τη σακούλα
ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ
Συσκευασία σε προστατευμένη ατμόσφαιρα.
Το φαγητό δεν διατηρείται φρέσκο επ' αόριστον. Με την πάροδο του χρόνου, αλλοιώνεται ή μουχλιάζει. Για να επιβραδυνθεί η διαδικασία αυτή και για να διατηρούνται τα γεύματα ζεστά για όσο το δυνατόν περισσότερο, στη συσκευασία και πριν το σφράγισμά της έχει προστεθεί ένα αέριο ασφαλές προς τα τρόφιμα (άζωτο E941). Επειδή είναι αδρανές και άοσμο, το άζωτο προστατεύει το φαγητό από οξείδωση, ενώ απομακρύνει όλη την υγρασία.
Μετά το άνοιγμα να καταναλώνεται όλο.