ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ
Ανοίξτε τη συσκευασία και διπλώστε τις δύο άκρες ώστε να ακουμπάνε μεταξύ τους, με το κάτω μέρος της συσκευασίας να σχηματίζει ένα μπολ.
Προσθέστε 300 ml καυτό νερό (επίπεδο 6), ανακατέψτε με κουτάλι, κλείστε το zip. Ανακινείτε τη συσκευασία τακτικά κατά την ενυδάτωση. Περιμένετε 9 λεπτά πριν το ανοίξετε, ανακατέψτε και απολαύστε.Μπορείτε να σκίσετε το σακουλάκι στη μέση για να το χρησιμοποιήσετε ως μπολ.
Συμβουλές χρήσης (συνέχεια)
Σημείωση: όσο πιο καυτό είναι το νερό τόσο καλύτερη είναι η ενυδάτωση. Εάν το νερό σας δεν έχει βράσει, περιμένετε λίγα λεπτά ακόμα πριν απολαύσετε το γεύμα σας. Βεβαιωθείτε ότι όλο το μείγμα έχει ενυδατωθεί ανακατεύοντας καλά.
Ο όγκος του νερού ορίζεται με βάση ορισμένα κριτήρια. Συνεπώς, μπορείτε να προσαρμόζετε τον όγκο του νερού, την υφή και τις γεύσεις ανάλογα με τα γούστα σας. Ο σεφ είστε εσείς!
Αφυδάτωση ή λυοφιλίωση;
Στη σούπα αυτή, το 100% των συστατικών είναι λυοφιλιωμένα!
Πρόκειται για διαδικασία εξάχνωσης (μετατροπή του νερού από υγρή απευθείας σε αέρια κατάσταση). Με τον τρόπο αυτό διατηρούνται όλα τα θρεπτικά οφέλη των συστατικών (σε αντίθεση με άλλες διαδικασίες αφυδάτωσης). Ιδιαίτερα σημαντικό είναι επίσης ότι η γεύση της τροφής διατηρείται αναλλοίωτη και περιορίζεται η χρήση συντηρητικών.
Πώς παρασκευάζονται τα προϊόντα;
Αυτή η σούπα παρασκευάζεται από τον προμηθευτή μας στην Πολωνία. Κάθε συστατικό της υποβάλλεται σε λυοφιλίωση χωριστά: οι πατάτες, το κοτόπουλο, τα λαχανικά... Πριν από τη λυοφιλίωση, το κρέας μαγειρεύεται σε χαμηλή θερμοκρασία (περίπου 70°C) από 45 λεπτά έως 1 ώρα.
Ακολούθως, όλα τα υλικά συνδυάζονται με μπαχαρικά και βότανα, ανάλογα με τη συνταγή. Κατόπιν, τοποθετούνται σε μεμονωμένα σακουλάκια από χαρτί κραφτ.
Βάρος και διαστάσεις
Επανυδατωμένο βάρος: 350 g
Ξηρό βάρος: 50 g
διαστάσεις: 18,5 x 15 x 5,5 cm
Συνολικό βάρος, με το σακουλάκι: 70 g
ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ
Συσκευασία σε προστατευμένη ατμόσφαιρα.
Το φαγητό δεν διατηρείται φρέσκο επ' αόριστον. Με την πάροδο του χρόνου, αλλοιώνεται ή μουχλιάζει. Για να επιβραδυνθεί η διαδικασία αυτή & για να διατηρούνται τα γεύματα ζεστά για όσο το δυνατόν περισσότερο, στη συσκευασία και πριν το σφράγισμά της έχει προστεθεί ένα αέριο ασφαλές προς τα τρόφιμα (άζωτο E941). Επειδή είναι αδρανές και άοσμο, το άζωτο προστατεύει το φαγητό από οξείδωση, ενώ απομακρύνει όλη την υγρασία.
Μετά το άνοιγμα να καταναλώνεται όλο.