Συμβουλή για μεγιστοποίηση της απόδοσης του ισοθερμικού σας δοχείου.
Γεμίστε το δοχείο φαγητού με ζεστό νερό για 5 λεπτά και στη συνέχεια αντικαταστήστε το νερό με το ζεστό φαγητό σας. Κλείστε το δοχείο.
Όσο πιο γεμάτο είναι το δοχείο, τόσο καλύτερα διατηρεί το περιεχόμενο ζεστό ή κρύο.Το δοχείο έχει μικρό όγκο και δεν παραμένει εξίσου ζεστό με ένα μεγάλο, πλήρες δοχείο. Προτιμήστε το μοντέλο των 0,8 L αν θέλετε το πιο ισοθερμικό προϊόν.
Χαρακτηριστικά
Αυτό το απλό προϊόν κατασκευάζεται από 4 υλικά (δεξαμενή από ανοξείδωτο χάλυβα, ξεχωριστό καπάκι από πολυπροπυλένιο, λάστιχο στεγανοποίησης και λαβή από σιλικόνη) που μπορούν να χωριστούν αν χρειαστεί.
Επιλέξαμε ένα αρκετά φαρδύ άνοιγμα με διάμετρο 8 cm για να κάνουμε το πλύσιμο και το γέμισμα του δοχείου ευκολότερα.
Η μαλακή λαβή διευκολύνει τη μεταφορά χωρίς να πιάνει χώρο στην τσάντα σας.
Δεν είναι κατάλληλο για μικροκύματα.
Συμβουλές φροντίδας
Πλένεται στο πλυντήριο πιάτων (καπάκι και σώμα). Προειδοποίηση: προσέξτε μη χάσετε το λάστιχο στεγανοποίησης. Αφήστε να στεγνώσει αφού αφαιρέσετε το πώμα. Το λάστιχο στεγανοποίησης και η λαβή μπορούν να αφαιρεθούν για καλύτερο πλύσιμο και στέγνωμα.
Πρώτη χρήση
Ξεπλύνετε ολόκληρο το προϊόν 3 φορές με καθαρό νερό πριν την πρώτη χρήση.
Υλικά και κανονισμοί
Τα προϊόντα και υλικά μας συμμορφώνονται προς τα ισχύοντα πρότυπα που διέπουν την επαφή με τα τρόφιμα. Δεν περιέχουν δισφαινόλη A (BPA) σύμφωνα με τους ισχύοντες γαλλικούς κανονισμούς.Επιλέξαμε να χρησιμοποιήσουμε ανοξείδωτο χάλυβα 18/8 (304) για το σώμα του προϊόντος, λόγω της ασφάλειάς του σε σχέση με τα τρόφιμα, και ανθεκτικό στη θερμότητα και τους κραδασμούς πολυπροπυλένιο για το επάνω μέρος.Το λάστιχο στεγανοποίησης και η λαβή κατασκευάζονται από σιλικόνη, ένα εξαιρετικά ανθεκτικό υλικό.
Βάρος και διαστάσεις
Όγκος: 0,5 λίτρα
Διαστάσεις: Ø 11 cm x 10 cm
Βάρος: 280 g (Σώμα 214 g και καπάκι 66 g) Ø 8 cm
Διατίθεται σε 0,5 L και 0,8 L.
Πώς λειτουργεί το ισοθερμικό στοιχείο;
Χρησιμοποιούμε διπλό τοίχωμα από ανοξείδωτο χάλυβα με ενδιάμεσο κενό που διακόπτει την απώλεια θερμότητας μέσω επαγωγής ή αγωγιμότητας. Για την αποφυγή της απώλειας θερμότητας μέσω θερμικής ακτινοβολίας, ένα λεπτό στρώμα χαλκού καλύπτει το εξωτερικό του εσωτερικού τοιχώματος.Το επάνω μέρος είναι μονωμένο χάρη στο εσωτερικό του ένθεμα από διογκωμένο πολυστυρένιο.
Κορυφαίες συμβουλές...
Εκτός από ζεστό, μπορείτε να διατηρείτε το φαγητό σας κρύο στις πεζοπορίες σας. Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από μια κουταλιά παγωτό στη μέση της διαδρομής σας για να παρακινήσετε τα παιδιά (και τους μεγάλους!).
Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το δοχείο ως παρασκευαστή γιαουρτιού: Βράστε το γάλα, αφήστε το να κρυώσει περίπου στους 43°C (ζεστό, χωρίς να καίει) και χύστε το στο δοχείο μαζί με μια κουταλιά γιαούρτι. Κλείστε το δοχείο και αφήστε το όλο το βράδυ (6 έως 10 ώρες).
Η περιβαλλοντική μας προσέγγιση (1/2)
Η Quechua δεσμεύεται για τον περιορισμό του περιβαλλοντικού αντικτύπου των προϊόντων της, καθώς γνωρίζει ότι πρέπει να δράσουμε για να προστατεύσουμε τον πλανήτη μας. Επιλέξαμε ένα εξαιρετικά ανθεκτικό υλικό για το συγκεκριμένο παγούρι (18/8 ανοξείδωτο χάλυβα), που ανακυκλώνεται εύκολα, με αναγνωρισμένη αντοχή και ασφάλεια για χρήση με τρόφιμα. Δεν χρησιμοποιούμε εσωτερικές ή εξωτερικές επιστρώσεις.
Το προϊόν έχει εγγυημένη λειτουργία 5 σε συνθήκες κανονικής χρήσης.
Η περιβαλλοντική μας προσέγγιση (2/2)
Επιλέξαμε επίσης:
- Μάρκα σκαλισμένη με λέιζερ χωρίς χρήση διαλυτών.
- Βαφή χωρίς διαλύτες (κονιοεπίχρισμα) για καλύτερη υφή, για μείωση της συμπύκνωσης και για βελτιωμένο κράτημα.
- Μέγιστη μείωση του όγκου συσκευασίας και μεταφοράς.
- Εργοστασιακή κατασκευή με τη χρήση 100% ανανεώσιμης ενέργειας.
Σχεδιασμός προϊόντος: η εμπειρία μας
Το σχεδιαστικό κέντρο της Quechua έχει την έδρα του στο Passy, στους πρόποδες του όρους Mont Blanc στην Haute Savoie.
Η τοποθεσία αυτή το καθιστά ένα πραγματικό σημείο συνάντησης για τις ομάδες μας (σχεδιαστές, διευθυντές προϊόντων, μηχανικούς κτλ.) και τους λάτρεις των αθλημάτων ανοιχτού χώρου.
Ένα πραγματικό πλεονέκτημα για τον σχεδιασμό προϊόντων ορεινής πεζοπορίας και για να σας παρέχουμε όλη μας την εμπειρία.